მონიტორინგისა და აქტივების მართვის სამსახურის უფროსი

ნუგზარ ცერცვაძე

შესყიდვების განყოფილების უფროსის მ/შ

მონიტორინგის განყოფილების უფროსი

გიორგი მაისურაძე

ზურა ელოშვილი

საფინანსო-ეკონომიკური სამსახურის მთავარი ბუღალტერი

მაია კახელაშვილი

ადმინისტრაციის მთავარი სპეციალისტი

ნიკოლოზ რევაზიშვილი